Recepty – príprava na sviatky

Sponzorovaný obsah

Neviete si vybrať žiadne recepty na pečenie alebo varenie na prípravu blížiacich sa Veľkonočných sviatkov? Chcete napiecť alebo navariť niečo nezvyčajné? Určite očakávate plno návštev. Pripravte famóznu sviatočnú orechovú tortu ako zákusok, a sviatočný šalát s kukuricou a krabím mäsom ako hlavné jedlo. Netreba piecť a variť stále dookola tie isté recepty. Treba vyskúšať aj niečo nové. Blížia sa sviatky, a ak je u vás zvykom každoročne pripraviť recepty zemiakového šalátu. Podobný, ako sa zvykne pripravovať aj na Vianoce. Pripravte ho trošku v inom znení. Pridajme si doňho krabie mäso.

Na prípravu tohto sviatočného šalátu si najprv zmiešame šálku morských rias a obsah konzervy kukurice. Môžete pridať aj konzervovanú mrkvu a hrášok. Ďalej pridáme nakrájaný šalát, cibuľu a nasekané krabie mäso. Vopred si uvaríme vajcia natvrdo. Už uvarené vajcia natvrdo nakrájame a zamiešame do šalátu. Všetko dôkladne spolu premiešame, a nakoniec do šalátu primiešame majonézu. Šalát môžeme nechať v mise a dať do chladničky, aby sa nepokazil. Tak čo, vyskúšate takéto recepty aj vy? Uvidíte, že návšteva vám bude za tieto pripravené recepty vďačná.